Siciliaanse pasta met venkel saffraan en Quorn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing gaar Week de saffraandraadjes in de bouillon Snijd de partjes sinaasappel tussen de vliesjes uit, vang het sap dat eruit loopt op Halveer de partjes Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en de venkel ± 4 minuten Bak de Quornstukjes even mee Voeg de bouillon met de saffraan, het sinaasappelsap en de rozijnen toe en laat het geheel ± 5 minuten zachtjes sudderen Roer de kookroom door de saus en laat de saus nog ± 2 minuten pruttelen Schep de sinaasappelpartjes erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe Giet de pasta af en schep de pasta op 2 warme borden Schep de Quorn met de saus erop Strooi het basilicum en de pijnboompitjes erover

Siciliaanse pasta met venkel saffraan en Quorn is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept