Roer een marinade van de knoflook, het citroensap de peterselie, de azijn en de olijfolie Schenk dit over de Quornfilets, wentel ze erin en laat ze 2 uur staan Knip de stelen en het groen van de venkel, snijd de bollen in vieren en kook ze 6 minuten Halveer de ui en snijd de helften in partjes Klop een dressing van het citroensap, de balsamicoazijn, de honing, de mosterd en de olijfolie Verhit een contactgrill of grillpan en rooster de Quornfilets aan beide kanten 3 minuten Verhit een wok, schenk er 3 eetlepels olijfolie in en roerbak de ui goudbruin Schep de venkelkwarten erbij en roerbak die 3 minuten mee Roer er 2 eetlepels olijvenpasta bij en laat die smelten Knip het venkelgroen en nog wat peterselie fijn en schep dit bij de venkel Verdeel de venkel over 4 borden, leg op elk bord 2 Quornfilets en schep er wat dressing over