Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin Verhit 1 1/2 eetlepel olie in de wok, bak de Italiaanse Quornstukjes knapperig bruin en schep ze op een bordje Voeg de rest van de olie aan het bakvet toe en fruit de ui en de knoflook heel even aan Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes al omscheppend op hoog vuur slinken Laat het vocht verdampen Giet de penne af, schep de pasta met de Quornstukjes en de room door de spinazie en warm het geheel nog even goed door Voeg naar smaak zout en peper toe Schep de pasta in 2 diepe borden en strooi er de kaas en de pijnboompitten over Tip Dit pastagerecht wordt extra lekker als u het nog even gratineert Schuif de (ovenvaste!) borden in een voorverwarmde oven (200°C) of onder een voorverwarmd grillelement en laat de kaas smelten
Romige pasta met spinazie en Italiaanse Quornstukjes is een recept van De vlam in de pan