Quornschnitzels met een korstje van pistachenootjes op couscous

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C Roer de olie en de Kashmiri masala door elkaar Bestrijk de schnitzels met 1 ruime eetlepel olie en leg ze in een wijde lage ovenschaal Schep er de pistachenootjes, het bieslook en 1 eetlepel koriander door en strijk het pistachemengsel over de schnitzels uit Zet de tomaatjes ernaast en strooi de geitenkaas erover Bak de Quornschnitzels in de oven in 10-15 minuten goudbruin en gaar Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en schep er de rode ui met de munt en de rest van de koriander door Breng de couscous op smaak met zout en peper Schep de couscous in het midden op 2 warme borden, leg de Quornschnitzels erop en zet de tomaatjes ernaast

Quornschnitzels met een korstje van pistachenootjes op couscous is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quornschnitzels met pittige perziksaus
Bekijk recept
Quornschnitzels met mediterraan gebakken aardappeltjes
Bekijk recept
Quornschnitzels met pittige perziksaus
0 min
Bekijk recept
Roerbakschotel met Quornschnitzel
Bekijk recept