Boen de aardappelen schoon en snijd ze in grove stukken Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de chilipepertjes even aan Verwijder de pepertjes en bak de aardappelen afgedekt ± 5 minuten tot ze beetgaar zijn Schep ze regelmatig om Kook de broccoliroosjes in een pan met ruim water en zout in 4-5 minuten beetgaar Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de Quornschnitzels op matig vuur in ± 5 minuten mooi bruin Schep de ui en de knoflook met de rozemarijn en de tijm door de aardappelen en bak de aardappelen zonder deksel in ± 4 minuten goudbruin Giet de broccoli af. Schep de gebakken aardappeltjes en de broccoli op 2 borden en leg de Quornschnitzels ernaast Lekker met knoflookmayonaise Tip u tovert de mediterrane aardappeltjes om in Oosterse aardappeltjes, als u in plaats van olijfolie roerbakolie gebruikt en de rozemarijn door koriander vervangt
Quornschnitzels met mediterraan gebakken aardappeltjes is een recept van De vlam in de pan