Roer een marinade van de ketjap, de gembersiroop en de vissaus en laat de Quorn hierin ± 15 minuten marineren Snijd het pepertje en de lente-uitjes in ringetjes Verhit de olie en bak de Quorn met de aanhangende marinade hierin al omscheppend ± 3 minuten Voeg het pepertje en de rest van de marinade toe en laat de Quorn op matig vuur nog eens 6 minuten zachtjes stoven Voeg de lente-ui en het sesamzaad toe en bak ze al omscheppend nog ± 1 minuut mee Breng op smaak met peper en zout. Verhit intussen de frituurolie tot ± 200°C Verdeel de mie in 6-8 gelijke porties Laat de mie (ongekookt) per portie in enkele seconden in de hete olie opzwellen (niet laten kleuren) en vervolgens op keukenpapier uitlekken Leg de gefrituurde mienestjes op een schaal en schep er een flinke lepel Quorn op Garneer met takjes koriander
Roergebakken Quorn met gefrituurde mie is een recept van De vlam in de pan