Roergebakken andijvie (ah receptenkaart week42/43)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing Quorn vermengen met 3 eetlepels ketjap Uien pellen en snipperen In wok olie verhitten Uien ± 1 minuut roerbakken Quorn toevoegen en ± 5 minuten roerbakken Andijvie toevoegen en op hoog vuur in ± 2 minuten roerbakken Sesamzaad erover strooien en op smaak brengen met zout, peper en rest van ketjap Serveren met mie

Roergebakken andijvie (ah receptenkaart week42/43) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept