Ravioli met walnoten (ah receptenkaart week 2/3 2001)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ravioli koken volgens gebruiksaanwijzing Walnoten grof hakken Tomaten wassen, kroontjes verwijderen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden In wok of braadpan olie verhitten Spinazie roerbakken, in paar delen toevoegen Volgend deel pas toevoegen als vorige is geslonken Ravioli vermengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto Garneren met parmezaanse kaas en walnoten

Ravioli met walnoten (ah receptenkaart week 2/3 2001) is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept