Quorn Napolitana

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een hapjespan 1 eetlepel olijfolie en fruit daarin 1 eetlepel fijngehakte verse basilicum en 1 eetlepel fijngehakte majoraan Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe en bak het geheel 2 minuten Voeg 500 gr tomaten in stukjes toe en laat, met het deksel op de pan, 10 minuten sudderen Snijd de 350 gr Quorn in kleine stukjes en bestrooi die met zout en peper Wrijf de tomatensaus boven een andere pan door een zeef Roer de stukjes Quorn, 1 eetlepel rode pesto en 3/4 dl rode wijn door de saus en laat de saus zonder deksel 15 minuten zachtjes sudderen Roer 3 bosuitjes in ringen, 1 eetlepel vers basilicum en 1 eetlepel verse majoraan door de saus en verwarm de saus nog 2 minuten

Quorn Napolitana is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta Napolitana
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Penne met gerookte zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenspaghetti met krab
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool-cranberrystamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept