Kook 400 gr droogkokende langkorrelrijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak Snijd ruiten van 300 gr snijbonen en kook die in ruim kokend water 3 minuten voor Snijd van 4 bosuitjes 3 cm lange schuine stukjes Laat de inhoud van 1 blikje mini-maïskolfjes en 1/4 blikje perzikhelften uitlekken; vang het sap van de perziken op Snijd de perziken in partjes Fruit de bosui in wat olie Voeg hieraan 2 pakjes Oosterse Quorn (á 175 gr) met marinade, de snijbonen, de maïskolfjes plus 4 eetlepels van het perziksap toe en laat 3 minuten pruttelen Voeg de gare rijst toe en al meng die er omscheppend door Breng op smaak met zout en peper en garneer met de perzikpartjes en 50 gr gehakte vliespinda's Variatie Gebruik zilvervliesrijst Vervang de gemarineerde Quornstukjes door naturel Quornstukjes Bak deze eerst in 4 eetlepels roerbakolie en voeg dan de bosui en de snijbonen toe Vervang de maïskolfjes door 300 gr dungesneden paksoi en bak die kort mee Vervang de perzik door verse pruim- of appelpartjes