Rijst met Quorn en perzik

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook 400 gr droogkokende langkorrelrijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak Snijd ruiten van 300 gr snijbonen en kook die in ruim kokend water 3 minuten voor Snijd van 4 bosuitjes 3 cm lange schuine stukjes Laat de inhoud van 1 blikje mini-maïskolfjes en 1/4 blikje perzikhelften uitlekken; vang het sap van de perziken op Snijd de perziken in partjes Fruit de bosui in wat olie Voeg hieraan 2 pakjes Oosterse Quorn (á 175 gr) met marinade, de snijbonen, de maïskolfjes plus 4 eetlepels van het perziksap toe en laat 3 minuten pruttelen Voeg de gare rijst toe en al meng die er omscheppend door Breng op smaak met zout en peper en garneer met de perzikpartjes en 50 gr gehakte vliespinda's Variatie Gebruik zilvervliesrijst Vervang de gemarineerde Quornstukjes door naturel Quornstukjes Bak deze eerst in 4 eetlepels roerbakolie en voeg dan de bosui en de snijbonen toe Vervang de maïskolfjes door 300 gr dungesneden paksoi en bak die kort mee Vervang de perzik door verse pruim- of appelpartjes

Rijst met Quorn en perzik is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept