Garnaal voor: Pikante garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een Tefalpan op het vuur, doe de garnalen erin en bak deze aan elke kant 2 minuten Roer er dan de wijn, mosterd, knoflook, ui, peper en zout door Doe het deksel op de pan en laat alles op een zacht pitje 10 minuten pruttelen Voeg dan de tomaat toe en prak deze met een vork stuk Roer alles goed door elkaar, dek de pan weer af en laat nog 10 minuten sudderen Strooi er de peterselie over en zet het gerecht meteen op tafel PS Mijns inziens is de kooktijd te lang - 10 min pruttelen in het totaal lijkt me meer dan genoeg voor scampi's

Garnaal voor: Pikante garnalen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept