Kersensorbet met Kriek Lambic

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kersen 5 minuten koken Afgieten en in keukenmachine pureren De kirsch verwarmen en de suiker erin oplossen. Het limoensap erdoor roeren Door kersenpuree mengen Mengsel in diepvriesdoos scheppen Na 1 uur met vork ijs doorroeren In 3 uur laten bevriezen Over 4 glazen bolletjes ijs verdelen De Kriek Lambic erover verdelen

Kersensorbet met Kriek Lambic is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kersensorbet Met Kriek Lambic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriek Lambic
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Gestoofde karbonades in Kriek Lambic
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kersensorbet Met Nectarines
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriek Lambic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbet Met Kriekenbier
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersensorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept