Zoek
Dry martini
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 delen gin 1 deel droge Franse vermouth evt. scheutje oranjebitter Groene
Bereiding
Roer de gin en de droge Franse vermouth met eventueel een klein scheutje oranjebitter met geklopt ijs in een mengbeker, schenk dit door een zeef in en serveer met een groene olijf aan een cocktailprikker in het glas
Dry martini is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cable Car
Snack
Bekijk recept
Espresso martini
10 min
Bekijk recept
Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenrisotto met aardbeien en Parmaham
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept