Muskaatsorbet met Moscato dAsti

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De druiven in mengbeker pureren (wat bewaren voor garnering) Het druivesap erdoor roeren In lage diepvriesdoos scheppen Na 1 uur ijs doorroeren In 3 uur laten bevriezen Bolletjes ijs over glazen verdelen De Moscato d'Asti erover verdelen Garneren met druiven

Muskaatsorbet met Moscato dAsti is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Verse vijgen met stilton
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Muskaatsorbet Met Moscato D'Asti
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-vijgentaart Met Muskaat-wijngelei
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Muskaatsorbet Met Moscato D'Asti
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept