Rumpunch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn met de suiker, citroenschil en kruiderij heel zachtjes 20 minuten trekken Voeg er vervolgens de rum aan toe en laat het geheel nog eens 10 minuten trekken, maar vooral niet aan de kook laten komen!! Zeef de vloeistof, voeg er de vers gezette hete thee bij en schenk de punch in theeglazen, met een schijfje citroen aan de rand gestoken

Rumpunch is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Haitiaanse Rumpunch
0-10 min -
Bekijk recept
Rumpunch
0-10 min -
Bekijk recept
Rumpunch
Bekijk recept
Rumpunch
0 min
Bekijk recept

Haitiaanse Rumpunch
0-10 min -
Bekijk recept
Rumpunch
0-10 min -
Bekijk recept
Rumpunch
Bekijk recept
Rumpunch
0 min
Bekijk recept