Jeera Pani

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een gietijzeren pan en rooster de komijnzaadjes erin tot ze iets donkerder zijn Doe de zaadjes in een vijzel en vergruis ze (niet fijnwrijven) Doe het water in een steelpan en breng het aan de kook Voeg de komijn, chilipepers, munt, zout en suiker toe, doe het deksel op de pan en laat het een kwartier pruttelen Roer het citroensap erdoor Haal de pan van het vuur en giet de drank na het afkoelen in hoge glazen

Jeera Pani is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Jeera Chicken (een Heerlijk Kip Recept)
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bara
20-30 min -
Bekijk recept
Surinaamse Bara (peulvruchtensnack)
0-10 min -
Bekijk recept
Bara
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept