Zoek
Beaujolais-bowl
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g kersen, ontpit 100 g zwarte bessen 100 g bramen 2 el creme de cassis (likeur) 1 fles beaujolais, koel Koolzuurhoudend mineraal
Bereiding
Fruit en creme de cassis door elkaar scheppen Minstens 1 uur laten intrekken Wijn erover schenken Aanvullen met mineraalwater
Beaujolais-bowl is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Sangria
15 min
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Smoothie bowl
Snack
Bekijk recept
Laab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijn met miso, pilav en shiitake
1 uur-
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Peren met pistachenoten in wijnsiroop
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bubbling Beaujolais
0-10 min -
Bekijk recept