Giet 5 dl kokend water op de theebuiltjes en voeg er de kruidnagels, de suikerklontjes en het kaneelpijpje aan toe Pers de citroen en voeg het sap bij de thee Laat de thee goed trekken en giet hem vervolgens door een zeef Voeg de ijsblokjes bij de thee en plaats hem in de koelkast tot hij afgekoeld is Pel en ontpit de ramboetans Pel de kiwi's Bewaar 4 ramboetans en 4 schijfjes kiwi om de glazen te versieren en snijd de rest van het vruchtvlees in kleine blokjes Verdeel deze over 4 wijnglazen, voeg er 2 ijsblokjes aan toe en giet er de koude thee op Snijd de citroen in 4 deeltjes en steek 2 kruidnagels in het citroenvlees Steek er tenslotte het muntblaadje in en serveer dit apart bij de fruitthee, zodat iedereen de thee zelf op smaak kan brengen Versier de glazen met een ramboetan en een schijfje kiwi