Jonge jenevercoctail

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Draai de rand van 8 champagneglazen even op een halve citroen en duw vervolgens in de suiker op een bordje Leg in elk glas een framboos en overgiet met een bodempje water Plaats de glazen gedurende 2 uur in de diepvriezer Verwarm het mineraalwater en los er de suiker in op Laat de suikersiroop afkoelen Was 1 citroen grondig, schil hem fijn, snijd de schil in reepjes of gebruik een canneleermesje Pers de citroenen en zeef het sap Meng met de jenever en de suikersiroop Laat goed afkoelen en schenk in de glazen Versier met een muntblaadje en een reepje citroenschil

Jonge jenevercoctail is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept