Mango-punch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van 1 liter kokend water en theezakjes thee zetten Iets laten afkoelen en citroensap, rum en safari erdoor roeren Op smaak brengen met gembersiroop In koelkast in 1 uur koud laten worden Mango schillen en vruchtvlees in repen snijden Vlak voor serveren mango, ijsblokjes en limoen aan punch toevoegen

Mango-punch is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Punch van rode vruchten, kersenjenever en appelsap
Snack
Bekijk recept
Warme appelpunch met gember
20 min
Bekijk recept
Cranberry Punch
Snack
Bekijk recept
Ti Punch Kaneel en Gember
10 min Snack
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept