Rode vruchtenpunch

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het water, de citroen- en de sinaasappelschil, samen met de suikersiroop en het citroen- en sinaasappelsap, even opkoken en laat dan afkoelen Doe er de rode wijn bij en laat verder koelen in de koelkast Haal de pitten uit de krieken, snijd de aardbeien in vier en meng ze met het overige fruit Zeef er het rode wijn mengsel over en serveer in bowlglaasjes

Rode vruchtenpunch is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Warme vruchtenpunch met kaneel
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtenpunch
10-20 min -
Bekijk recept
Rode Vruchtenpunch
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept