Snijd de borstlappen in stukken Strooi er peper en zout over naar smaak Doe er de Provençaalse kruiden over Giet de azijn en sojasaus erover en meng goed door Laat een uurtje marineren Doe de olie in een wok en laat goed heet worden Doe het vlees in de wok en bak totdat er sap begint los te komen Doe de uien erbij en bak tot ze glazig beginnen te worden Blus af met een half glas rode wijn Schep nu nog even goed door Giet er zoveel jus bij dat het net niet helemaal onder staat Voeg de knoflooktenen toe Dek de wok af Breng het aan de kook en laat het op een laag pitje 1 ½ uur stoven en roer het zo nu en dan door Kook nu de hachee al roerend op hoog vuur in tot de gewenste dikte Haal tijdens het inkoken de kruidnagels en laurierbladeren eruit Serveer met rode kool
Uien hachee - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan