Roomkaas losroeren met pesto, kappertjes en olijven, daarbij wat peper en zout Wit van lente uitjes fijnsnijden en ± 3 min in olie bakken Groen in brede ringetjes snijden en apart houden Broccoli 2 minuten koken, koud afspoelen en uit laten lekken Oven voorverwarmen op 200° C In ovenschaal 1/3 deel van de plakken courgette leggen, helft van de vis erop, daarna de vis met het roommengsel bestrijken Gebakken lente ui erover en de helft van de broccoli Daarna weer 1/3 deel courgette en de rest van de vis, helft van het roomkaasmengsel en de rest van de broccoli Daarna afdekken met de laatste plakken courgette en bestrijken met de rest van het roomkaasmengsel Parmezaanse kaas erover strooien Lasagna in het midden van de oven in 25 min laten garen Als hij uit de oven komt, de groene lente uitjes erover en serveren met een frisse salade
Lasagne van visfilet met courgette en pesto - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan