Lamsbout met knoflookbotersaus - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de stukken vlees in de roomboter, op een middelhoog vuur, tot ze mooi bruin zien Voeg op het laatste de zeer fijn gesnipperde ui erbij en laat deze nog even meekleuren. Maak de teentjes knoflook los , pel ze en snij in 4 en voeg bij de ui Als de ui een kleurtje heeft voeg dan de wijn en al de kruiden toe, vul aan met water tot de bouten net onder staan. Laat alles ongeveer 1 uur sudderen tot de bouten gaar zijn De saus eventueel nog even laten inkoken op een hoog vuur tot ze wat gebonden is

Lamsbout met knoflookbotersaus - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept