Snij beide kaassoorten in smalle reepjes (lucifers) Snijd de knolselderij eveneens in smalle reepjes Zet ze op met ruim kokend water waaraan limoensap en wat zout is toegevoegd Laat de knolselderij 5 minuten koken, stort ze daarna op een zeef en laat ze uitlekken, afkoelen en zoveel mogelijk opdrogen Doe hetzelfde met de in smalle boogjes gesneden bleekselderij Voeg aan het kookwater wat zout toe Laat de boogjes eveneens 5 minuten koken Schep in een kom beide kaassoorten, knol en bleekselderij luchtig door elkaar Klop de creme fraiche even flink op Spatel de mayonaise erdoor en voeg de mosterd en eventueel wat zour en peper toe Verdeel de sla als bedjes op de borden Schep de salade in het midden er op Schep op elke salade 1 eetlepel mosterdsaus Strooi de walnoten over de salades Geef de rest van de mosterdsaus apart in een sauskom bij
Boerenkaassalade - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan