Aubergine met mozzarella en tomatensaus - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten, mespunt zout, 3-4 el olijfolie, 1 teentje knoflook, en 4 basilicumblaadjes laten stoven in afgedekte pan Tomaten mengsel zeven om velletjes en zaadjes te verwijderen Grill voorverwarmen Van aubergine kroon en steel verwijderen en aan twee (zij)kanten deel van schil wegsnijden Aubergine in lengte in 6 plakken snijden 1 teentje knoflook, zout en 3 el olijfolie mengen en de plakken aubergine mee bestrijken aan beide zijden Aubergineplakken onder grill 10 minuten bakken tot ze lichtbruin zijn, regelmatig keren Zongedroogde tomaten pureren met 3 el olijfolie Aubergines bestrijken met tomatenpasta Plakje mozzarella en blaadje basilicum op de ene helft van de aubergine leggen en plakken dubbelvouwen Bovenkant bestrijken met tomatenpasta en weer een plakje mozzarella er boven op leggen Kaas onder de grill laten smelten Aubergines bestrooien met basilicumblaadjes en warm serveren

Aubergine met mozzarella en tomatensaus - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept