Paté - Vet maaltijd fase 1

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het gehakt, de lever, het spek en de helft van de ossentong door de gehaktmolen draaien of mixen Doe alles in een kom en vermeng met het grof gesneden restant van de ossentong, de gekneusde jeneverbessen, de peper, de grofgehakte groene olijven, de knoflook uit de pers en de sherry Een vuurvaste kom bekleden met de plakjes gerookt spek en vullen met het mengsel Afdekken met de overige plakjes spek en laurierblaadje erop leggen Deksel op de kom en ± 2 uur laten bakken in voorverwarmde oven op 175° C Kom laten afkoelen en minstens 3 dagen in koelkast bewaren voor het te serveren

Paté - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
No-nonsensebox - vol vitaminen
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept