Arbi Tariwale op zn Montignacs - Kh maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de zoete aardappelen en kook ze met schil in ruim water in 20 minuten gaar. Laat ze afkoelen in een vergiet en verwijder daarna de schil en snij ze in stukken. Maak de boontjes schoon en snijdt ze in stukjes van 3 a 4 cm. Fruit de kleingesneden ui en knoflook in wat citroensap op een laag vuur. Doe er de boontjes en een scheutje water bij, en roerbak deze 5 minuten op hoog vuur. Vul eventueel het water bij. Voeg dan de gemberwortel, de knoflook, de in grove stukken gesneden tomaten, de gesnipperde peper, de garam masala en de djinten toe. Roerbak door tot de tomaten gepureerd zijn. Voeg dan 2 dl water toe, (evt. zout en peper). Voeg tenslotte de zoete aardappelen en de peterselie toe en warm ze op in dit mengsel (3-5 minuten).

Arbi Tariwale op zn Montignacs - Kh maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker