Kippenlever paté - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng in een kom het gehakt met de lever en de wijn Meng er ook de ui, de knoflook, de Spaanse peper, de gember en de groene kruiden door Breng het mengsel op smaak met peper en zout Verwarm de oven voor op 180 ° C Bekleed een cakevorm of patébak met het ontbijtspek en laat een deel over de rand hangen Doe het mengsel in de vorm en dek de massa af met het overhangend ontbijtspek Leg bovenop de laurierblaadjes Plaats de bak in een grotere ovenschaal en vul deze met kokend water, zodat de patébak half in het water staat Maak de paté in de oven gaar in ongeveer 1 uur Prik er ter controle in met een vleespen, als deze er schoon en droog uitkomt is de paté gaar

Kippenlever paté - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toostje met kippenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept