Vijgencompote met rode wijn - Fase 2

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de wijn in een pan Los de fructose hierin op Voeg vervolgens de sinaasappel- en citroenschijfjes toe Voeg kaneel naar smaak toe en laat 3-4 minuten koken Was de vijgen en snijd ze kruiselings in bij het steeltje Doe ze bij de wijn en breng dit aan de kook Af laten koelen Schep de vijgen en de schijfjes sinaasappel en citroen uit de wijn Koek de wijn tot een kwart in Halveer de schijfjes sinaasappel en citroen en schik ze op 4 borden Leg de vijgen erbij en overgiet ze met de saus Lauw opdienen

Vijgencompote met rode wijn - Fase 2 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Brood met parmaham en vijg
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgencompote
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-notenkroketje met vijgencompote
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met vijgencompote en artisjok
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept