Mexicaanse stoofschotel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken, wrijf die in met zout en peper en bak het vlees in de hete boter aan alle kanten aan, samen met de fijngesnipperde ui en knoflook Voeg er een scheutje warm water bij, leg het pepertje er in zijn geheel tussen en laat dit een uurtje zachtjes stoven Voeg er dan de in ringen gesneden paprika's bij en de in vieren gesneden aardappelen Laat dit alles nog een half uurtje sudderen en voeg dan de doperwtjes en de mais toe Voeg wat zout naar smaak toe. Laat nog 10 minuten heel zachtjes goed doorwarmen en dien het gerecht, met peterselie bestrooid op

Mexicaanse stoofschotel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept