Rundvleesreepjes in kruidige saus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de runderlappen, de parten ui, het teentje knoflook, de plakjes wortel, de stukken bleekselderij, de takjes peterselie, het laurierblad, de kruidnagels, de peperkorrels en wat zout in een pan Voeg zoveel water toe dat het vlees net onder staat Breng het geheel aan de kook Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het vlees ca. 2 uur zachtjes koken tot het gaar is Neem het vlees uit de pan, laat het afkoelen en snijd het in reepjes Zeef het kookvocht en bewaar dit voor een ander gerecht De saus Verhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden uien 3 minuten Voeg de stukjes tomaat, de fijngehakte peterselie, de azijn, de suiker en de tabasco toe Breng de saus aan de kook Draai de hittebron laag en laat alles 5 minuten zachtjes koken Voeg de reepjes vlees toe en roer alles goed dooreen Laat het gerecht door en door warm worden en maak het op smaak met wat zout en peper

Rundvleesreepjes in kruidige saus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes met romige peperpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept