De gehakte biefstuk(jes) in een diep bord uit elkaar halen en vermengen met de heel fijngehakte ui, 1 theelepel zout, een flinke draai peper, paprikapoeder, peterselie, bieslook, ei en bloem Hiervan 4 ronde ballen vormen en deze tussen 2 planken platduwen Eventueel mooi rond bijsnijden of een uitsteekvorm gebruiken De grill inschakelen De hamburgers met olie inkwasten en op het rooster onder de grill aan beide kanten 6 minuten roosteren Ondertussen in een licht ingevette koekepan de plakjes bacon uitbakken De ui pellen, in schijven snijden en 4 uischijven om en om bakken De kadetjes opensnijden en de snijvlakken op het ovenrooster goudbruin bakken De vleestomaat in plakken snijden De brood-bodempjes op borden leggen en bedekken met een blaadje krulsla, een plak tomaat, een flinke scheut Salsa-ketchup, een schijf ui (uitgedrukt tot ringen), een hamburger, een plakje kruidenkaas en een plakje bacon Daarop een flinke schep mosterd en lekker veel bieslook Het broodkapje erbij leggen