De Libelle Hamburger

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gehakte biefstuk(jes) in een diep bord uit elkaar halen en vermengen met de heel fijngehakte ui, 1 theelepel zout, een flinke draai peper, paprikapoeder, peterselie, bieslook, ei en bloem Hiervan 4 ronde ballen vormen en deze tussen 2 planken platduwen Eventueel mooi rond bijsnijden of een uitsteekvorm gebruiken De grill inschakelen De hamburgers met olie inkwasten en op het rooster onder de grill aan beide kanten 6 minuten roosteren Ondertussen in een licht ingevette koekepan de plakjes bacon uitbakken De ui pellen, in schijven snijden en 4 uischijven om en om bakken De kadetjes opensnijden en de snijvlakken op het ovenrooster goudbruin bakken De vleestomaat in plakken snijden De brood-bodempjes op borden leggen en bedekken met een blaadje krulsla, een plak tomaat, een flinke scheut Salsa-ketchup, een schijf ui (uitgedrukt tot ringen), een hamburger, een plakje kruidenkaas en een plakje bacon Daarop een flinke schep mosterd en lekker veel bieslook Het broodkapje erbij leggen

De Libelle Hamburger is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept