Rosbief met mango en mais

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rosbief een kwartiertje in de diepvries leggen en daarna met een goed scherp mes in dunne plakken snijden De suiker met het aardappelmeel, 2 eetlepels vissaus en 1 teentje geperste knoflook vermengen en met het vlees omscheppen Dit 5 minuten laten intrekken Het vruchtvlees van de mango in blokjes snijden, de noten grof hakken en de paprika in ruitjes snijden De olie in een wok verhitten en de vleesplakjes hierin omscheppend bakken, dan de mango, het resterende knoflookteentje en nog 1 eetlepel vissaus toevoegen De laatste 2 minuten de uitgelekte jalapenopepers en maiskolfjes erdoor scheppen Met de gehakte noten bestrooien Lekker met wilde en witte rijst en komkommersalade

Rosbief met mango en mais is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept