Herfst maaltijdsalade met rosbief

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de lolo rosso, maak hem schoon, sla hem uit, scheur hem in grove stukken en verdeel hem over 4 borden Roer in een kopje de citroensap en de olijfolie door elkaar en sprenkel dit over de lollo rosso Maak de winterwortel schoon en rasp hem grof Maak de rettich schoon en snijd hem in dunne plakken Was de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes Snijd de rosbief in dunne plakjes en rangschik de plakjes rosbief, de wortel, de rettich, de druiven en de walnoten op de salade Roer in een kommetje de notensaus en de yoghurt door elkaar, knip de peterselie erboven fijn en roer die erdoor Schep de dressing in het midden van de salade Lekker met volkorenbrood

Herfst maaltijdsalade met rosbief is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept