Thaise rosbief pot-au-feu

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rijstbuiltje koken volgens gebruiksaanwijzing In pan 1/2 liter water aan de kook brengen Soepmix erdoor roeren Rauwkost, bamboescheuten en citroensap toevoegen Nog ca. 8 minuten zachtjes koken Rosbief toevoegen Nog ca. 2 minuten zachtjes koken Op smaak brengen met zout Over twee diepe borden rijst verdelen In midden soep en rosbief scheppen Bestrooien met peterselie

Thaise rosbief pot-au-feu is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Pot-au-feu van kip met aardappelpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pot-au-feu met lotte
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pot-Au-Feu (Puchero)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
POT AU FEU
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept