Boeuf Provencale

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok boter verhitten Ui ca. 1 minuut roerbakken Vlees toevoegen en al roerend in ca. 5 minuten bruin bakken Knoflook erboven uitpersen Tomatenpuree toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken Cognac en champignons toevoegen en nog ca. 1 minuut roerbakken Creme fraiche erdoor roeren Op smaak brengen met zout en peper Peterselie erover strooien Serveren met rosti rondjes, aardappelpuree of gekookte rijst

Boeuf Provencale is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept