Kalfsbiefstuk met druiven in muscaatsaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van druiven velletjes en pitjes verwijderen Sap opvangen Wijn bij sap schenken, druiven erin leggen In pan boter verhitten Kalfsoesters aan elke kant ca. 4 minuten bakken Warmhouden Wijn-sap boven pan zeven en aanbaksels losroeren Laten inkoken tot ca. 1 dl Kalfsfond toevoegen Laten inkoken tot sausdikte Saus zeven en op smaak brengen met zout en peper Druiven in saus opwarmen

Kalfsbiefstuk met druiven in muscaatsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Kalfsbiefstuk Met Franse Roomsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk Met Druivensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Kalfsbiefstuk
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Kalfsbiefstuk
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept