Sweet and sour-rosbief uit de wok

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rosbief, gember, tabasco, komijn en suiker mengen Ui in olie ca. 5 minuten op hoog vuur bakken Vleesmengsel erdoor roeren en 4-5 minuten meebakken Citroensap en bouillon toevoegen en op hoog vuur vocht laten verdampen Vlees op Chinese mie serveren Garneren met lente-ui

Sweet and sour-rosbief uit de wok is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met gemarineerde tofu.
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept