Limburgse piccata

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Biefstukjes tussen 2 laagjes plasticfolie plat slaan Biefstukjes in een schaal leggen en 3 glaasjes Els La Vera erover schenken Biefstukjes ca. 30 minuten laten marineren Eieren loskloppen met zout en peper Biefstukjes uit de marinade halen, eerst door bloem en daarna door losgeklopt ei wentelen Piccata's in niet te weinig boter bruin en gaar bakken in ca. 8 minuten Piccata's uit pan halen en warm houden Boter uit pan schenken, tomatenpuree toevoegen en even meebakken Met 1 glaasje Els La Vera afblussen en bruine saus erdoor roeren Saus nog 5 minuten koken en bij piccata's serveren

Limburgse piccata is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Piccata van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piccata Alla Milanese
10-20 min -
Bekijk recept
Kalfsoester : PICCATA AL LIMONA
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Piccata Al Marsala
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade met mosterdpuree en broccoli
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met Amsterdamse uien
15 min Bijgerecht
Bekijk recept