Ossehaas met lychees

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ossehaas in dikke repen snijden In schaal stroop over vlees schenken en goed omscheppen Vlees afgedekt in koelkast ca. 2 uur laten marineren Sojasaus erover schenken en nog ca. 30 minuten marineren In wok olie verhitten Reepjes vlees met ca. 6 tegelijk snel roerbakken Olie voor volgende portie weer op temperatuur laten komen Vlees in vergiet laten uitlekken, vocht opvangen Vlees op smaak brengen met zout en peper en bestrooien met sesamzaad Lychees laten uitlekken, sap opvangen en mengen met vleesvocht Lychees en sausje bij vlees serveren Geef er een komkommersalade en geurige (basmati)rijst bij.

Ossehaas met lychees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken fruit met roomijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept