Sjalotjes in 20 g boter ca. 4 minuten zachtjes bakken Witte wijn, vermouth en fond toevoegen Saus op matig vuur in ca. 15 minuten tot 1/3 laten inkoken Asperges in ruim kokend water met zout in ca. 15 minuten beetgaar koken Entrecotes met peper bestrooien 20 g boter verhitten en vlees aan beide kanten 5-7 minuten bakken In aluminiumfolie verpakt ca. 5 minuten laten rusten Creme fraiche door saus roeren Saus op smaak brengen met zout, peper en citroensap en opnieuw aan de kook brengen Waterkers erdoor roeren Saus met staafmixer schuimig kloppen Entrecote met zout bestrooien en in dikke plakken snijden Serveren met asperges en saus Geef er gekookte aardappeltjes met boter en peterselie bij
Entrecote met asperges en waterkerssaus is een recept van De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen