Entrecote met asperges en waterkerssaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotjes in 20 g boter ca. 4 minuten zachtjes bakken Witte wijn, vermouth en fond toevoegen Saus op matig vuur in ca. 15 minuten tot 1/3 laten inkoken Asperges in ruim kokend water met zout in ca. 15 minuten beetgaar koken Entrecotes met peper bestrooien 20 g boter verhitten en vlees aan beide kanten 5-7 minuten bakken In aluminiumfolie verpakt ca. 5 minuten laten rusten Creme fraiche door saus roeren Saus op smaak brengen met zout, peper en citroensap en opnieuw aan de kook brengen Waterkers erdoor roeren Saus met staafmixer schuimig kloppen Entrecote met zout bestrooien en in dikke plakken snijden Serveren met asperges en saus Geef er gekookte aardappeltjes met boter en peterselie bij

Entrecote met asperges en waterkerssaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Penne rigate met waterkerssaus en gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne rigate met gebakken paddestoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met waterkerssaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met romige waterkerssaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept