Rosbief met honing-tijmsaus en sjalotten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met de helft van de tijm en braad het in 3/4 van de boter bruin en naar wens in 20-25 minuten rood of rose van binnen Neem het uit de pan, pak het in aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten Doe de fond in de pan en kook alles tot de helft in Halveer de sjalotten en bak ze met de rest van de boter en de tijm 5 minuten Roer de honing erbij Schenk de jus uit de pan bij de sjalotten, breng de saus op smaak met wat peper en zout en serveer hem bij de rosbief Lekker met gegrillde aardappelpuree-rozetten en Chinese bonen

Rosbief met honing-tijmsaus en sjalotten is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept