Hollandse biefstuk

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met zout en peper uit de molen Bak het in de uitgebruiste boter fel aan weerszijden bruin (van binnen zo rood of niet-rood als de eter wenst) en leg het op een hete schaal Blus de bakboter met een scheut ontvette, licht-gebonden jus; giet deze over de biefstuk

Hollandse biefstuk is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept