Gebakken entrecote met rode wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit voor de saus de ui in 1 eetlepel van de boter, voeg de knoflook toe en fruit nog even door Blus af met de rode wijn en de bouillon, voeg de tijm, de laurier en de gekneusde peperkorrels toe en kook tot de helft in Zeef het vocht, breng het op smaak met suiker en zout en bind het licht met aardappelmeel Dep de entrecotes droog en bak ze aan beide kanten bruin Zout en peper ze in de pan en serveer ze met de saus

Gebakken entrecote met rode wijnsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept