Gehakte steak

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uitjes zeer fijn en houd een klein deel ervan apart voor de garnering Snijd de prei in fijne ringetjes en was ze Vermeng de biefstuk-tartaar met de fijngesnipperde uitjes, de preiringetjes, zout, peper, paneermeel en de fijngeperste knoflook Maak hiervan platte schijven van ongeveer 150 gram en druk aan beide zijden drie groene pepertjes Bak de tartaar in ruime boter in ongeveer 6 minuten op middelhoog vuur gaar (voor well-done steaks 2 minuten langer bakken) Garneer de steak met het restant fijngesnipperde uitjes

Gehakte steak is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Honinggebak
35 min
Bekijk recept
Quiche met prei - vegetarisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept