Kalfsoesters in dragon-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kalfsoesters met bloem bestrooien en in de uitgebruiste boter aan beide zijden goed bruin en net gaar bakken (hooguit 10 minuten) Op een verhitte schaal leggen, de resterende bakboter afgieten en de aanbaksels (="glace de viande") "blussen" met 4 dl witte saus, verrijkt met een extra halve dl room; aan de kook brengen en vermengen met blaadjes verse dragon Het gebakken vlees er 2 minuten in aan de kook brengen De medaillons op de schaal leggen en overdekken met de saus Nog wat gehakte dragon op elk stukje vlees strooien Serveertip pilafrijst en bijvoorbeeld spinazie met mon chou of geglaceerd Brussels lof

Kalfsoesters in dragon-roomsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfsoesters met mediterrane tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept