Biefstuk met roomaardappeltjes en broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de broccoli en maak hem schoon; verdeel grote rozen in kleine roosjes en snijd de stronkjes in plakjes Kook de broccoli met weinig water en zout in ca. 10 minuten zachtjes gaar Kook intussen de krieltjes met weinig water en zout in ñ 8 minuten gaar Smeer de biefstukjes in met mosterd Verhit in een koekepan de boter en bak de biefstukjes in 3-4 minuten bruin; keer ze halverwege Giet de krieltjes af, schep de room erdoor en verwarm ze al omscheppend op hoog vuur tot het vocht is verdampt en de krieltjes door een dun laagje room zijn omhuld Bestrooi ze met zout, peper en paprikapoeder Giet de broccoli af Schep de biefstukjes op de borden en bestrooi ze met zout en peper Roer de Grand Marnier door het achtergebleven bakvet en roer de aanbaksels los Schenk de jus over de biefstukjes en schep de krieltjes en de broccoli ernaast

Biefstuk met roomaardappeltjes en broccoli is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept