Rosbief met druiven-pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes Pel het sjalotje en snipper het heel fijn Ris boven een kopje de tijmblaadjes van het takje Verwarm drie borden voor Verhit in een koekepan de boter Bak de rosbiefplakken in 1/2-1 minuut bruin, keer ze halverwege Bestrooi ze met zout en peper Leg ze op een warm bord en houd ze onder aluminiumfolie warm Bak in het bakvet de sjalot al omscheppend ca. 1 minuut Voeg de wijn en fond toe en breng aan de kook Roer de aanbaksels los en laat op hoog vuur ca. 2 minuten inkoken Roer in een kopje de maizena met 1 eetlepel koud water glad Voeg dit al roerend aan de saus toe en blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat Roer er de druiven, tijm en peperbessen door en warm die ca. 1 minuut mee Breng de saus op smaak met zout en peper Leg de rosbiefplakken op twee borden en schep de druivensaus erover Serveer met aardappelpuree en sperziebonen

Rosbief met druiven-pepersaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept