Was de druiven, halveer ze en verwijder de pitjes Pel het sjalotje en snipper het heel fijn Ris boven een kopje de tijmblaadjes van het takje Verwarm drie borden voor Verhit in een koekepan de boter Bak de rosbiefplakken in 1/2-1 minuut bruin, keer ze halverwege Bestrooi ze met zout en peper Leg ze op een warm bord en houd ze onder aluminiumfolie warm Bak in het bakvet de sjalot al omscheppend ca. 1 minuut Voeg de wijn en fond toe en breng aan de kook Roer de aanbaksels los en laat op hoog vuur ca. 2 minuten inkoken Roer in een kopje de maizena met 1 eetlepel koud water glad Voeg dit al roerend aan de saus toe en blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat Roer er de druiven, tijm en peperbessen door en warm die ca. 1 minuut mee Breng de saus op smaak met zout en peper Leg de rosbiefplakken op twee borden en schep de druivensaus erover Serveer met aardappelpuree en sperziebonen