De dag vooraf Leg de rozemarijn op de kalfsborst, rol ze op en bind de rollade dicht met een touwtje Meng de mosterd met de Marsala en de olijfolie en leg het vlees gedurende ca. 24 uur in deze marinade De dag zelf Schep het vlees uit de marinade, maar houd de marinade bij Bak het vlees op een matig vuurtje in een nootje boter Kruid met peper en zout Laat het vlees in ca. 1 uur gaarstoven maar voeg er om de 5 minuten een lepel marinadevocht aan toe Als de marinade op is, gebruikt u eventueel wat kippebouillon Haal het vlees tenslotte uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie Roer de braadresten in de pan los met de kippebouillon en giet deze saus vervolgens door een zeef Houd ze warm Kook de tagliatelli beetgaar in ruim, lichtgezouten water Laat uitlekken en roer er 2 eetlepels boter, de gehakte basilicum en peper en zout onder Was de courgettes en snijd ze in schijfjes van ca. 0,5 cm dik Verhit de olijfolie en bak er de schijfjes op hevig vuur in Breng op smaak met peper en zout Snijd het vlees in plakjes en leg er 2 op elk bord Lepel er wat saus over en leg er vervolgens enkele courgette-schijfjes en wat tagliatelli naast Serveer bij deze rollade een Italiaanse Chianti
Gemarineerde kalfsrollade met rozemarijn is een recept van De vlam in de pan